Vem är jag?

Nu  tänkte jag berätta lite om mig själv!

Om mig: Jag är en 16årig tjej bosatt på Gotland. För tillfället pluggar jag NV med musikprofil, första året, på Christopher Polhem inne i Visby. Jag har bott på Gotland i stort sett hela mitt liv, förutom mitt första år, jag föddes nämligen i Luleå.

Om intressen: På fritiden gör jag allt och ingenting om man säger så. Jag spelar fiol 2 ggr i veckan, då spelar jag en gång för lärare, och på onsdagar spelar jag i två orkestrar. För övrigt är musik en stor del av det jag gör, jag sjunger i tid och otid, spelar piano så fort jag får tillfälle och kan spela helt random musik på fiolen konstant i en halvtimme! Där kan man snacka kreativ fritid! En annan del av min fritid går till hästarna. Jag har 6 hästar på gården, 3 shettisar och 3 russ. Två av russen tävlar jag i Ponnytrav. På våren är det mycket träning som gäller, första starten går i april, och då skall hästarna vara i topptrim! Jag gillar också att träna mig själv, så därför har jag dansat i ett år nu. Tyvärr tror jag inte att jag kan fortsätta med dansen, vilket skulle vara mycket tråkigt..
  Det var då mina officiella intressen, självklart har man ett och annat inofficiellt intresse också ;) Jag sitter gärna och skriver på mina noveller, läser, stickar, tecknar, är med mina underbara vänner eller bara är. Att bara kunna vara är helt underbart ibland.

Om Vintern: Jag älskar vintern. Skrik inte hurra om snön töar bort i Januari ifall du är i närheten av mig. Det kan sluta illa.

Om godis: Jag är en godisgris. Punkt.

Om ödemarken: Jag bor på en gård i Norrlanda, en mycket liten socken, mycket långt belägen från större civilisationer, med mina föräldrar och min lillebror. Det är skönt ibland att bo ensligt, som igår, då var jag ute och åkte skidor i månskenet. Det var alldeles tyst och månen lyste så starkt att jag inte behövde tända min pannlampa för att se. Sånt kan man inte göra i stan.

Om skrivande: Jag är en periodare när det gäller skrivning. Skriver när jag får inspiration, vilket jag inte alltid har. Men när jag väl får det, då skriver jag så att tangentbordet dukar under av ansträngning , hehe. Jag är nog en person som måste ha lite inspiration för att kunna skapa något överhuvudtaget. Att bara sitta och klämma ut sig något halvbra bara för att, nej det är inte min melodi. Ska jag skriva ska det vara bra och genomtänkt ifrån början, kommer det så kommer det liksom.

Om att läsa: Jag ääääälskar att läsa! Kan plöja mig igenom tjocka böcker på några få dagar och fastnar gärna i alla möjliga serier. Finns det verkligen något mer underbart än att kunna sjunka in i en främmande värld när man vill?

Om bloggande: Att skriva dagbok eller att ha en blogg som man uppdaterar varje dag är inte min starkaste sida. Tappar lusten så lätt. Men den här gången tänkte jag verkligen försöka vara en bra bloggvärd och uppdatera med jämna mellanrum, ifall ni vill det!

Det var allt som jag hade att säga för den här gången. Om det är något ni undrar eller funderar över, fråga bara!

Kramar


Kommentarer
Postat av: Irowael

Härligt liv du har! =D

Och jag har försökt skriva dagbok till och från men aldrig lyckats... brukar hålla i en vecka eller så ^^;

Men om du känner att du inte ger din blogg tid någon gång, Lägg bara upp ett tänkvärt citat någon gång i veckan för att hålla den vid liv. Inspirationen kommer alltid förr eller senare.Och vad härligt det måste vara att kunna plugga NV med musik(avundsjuk) jag pluggar bara vanlig NV även om jag läser min orkester som individuellt val =)2010-01-31 @ 17:02:20
URL: http://manskensforfattare.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0